Yoni Ei Cursus

Het beroemde yoni ei… Heb je wonderverhalen gehoord over dit magische kristal ei, maar zijn krachtige werking zelf nog nooit ervaren? Heb je eentje in de la van je nachtkastje, maar heb je geen idee hoe je aan de slag kan gaan? Gebruik je een prachtig ei regelmatig, maar heb je het gevoel dat er nog meer in zit?

Tijdens deze 3 weken lange cursus leer je alles wat er te weten valt over het yoni ei. Al de belangrijkste technieken voor een veilige, plezierige practice. Zodat je je bekken bodem regio kan helen, verwennen en je in contact kan komen met je vrouwelijkheid, plezier en levensenergie.

Yoni betekent bron van het leven. Een prachtig Sanskriet woord voor je baarmoeder, vagina, vulva. Het yoni ei is gemaakt van prachtige, natuurlijke stenen als jade, rozenkwarts, obsidian enz.

Yoni ei oefeningen zijn yoga voor je bekken bodem spieren. Veel meer dan alleen maar wat kegel oefeningen… Het helpt de soepelheid, kracht en gevoeligheid van je bekkenbodem regio.

Het yoni ei helpt jou om:

 • Je bekkenbodemspieren te versterken
 • Spierspanning in je bekkenbodem regio te verminderen.
 • Je bekken regio in evenwicht te brengen.
 • Je gevoeligheid in je vagina en dus je seksuele plezier te verhogen.
 • Jezelf te aarden, veiligheid in je lichaam vinden en oude trauma’s te helen.
 • In contact te komen met je levenskracht en je vrouwelijke creativiteit.
 • Te herinneren aan de ware bron van je kracht.
 • Meer plezier en genot in je leven te brengen.

Het yoni ei is geen wondermiddel. Het eist toewijding en regelmatige beoefening. Daarom gaan we deze reis samen als een groep aan. In de vrouwencirkel motiveren we elkaar, leren we van elkaar. Een veilige plek om volkomen jezelf te zijn.

Hoor je de roep? Ben je er klaar voor?

 • Je leert basis technieken, zodat je veilig en bewust met het yoni ei kan oefenen voor het beste resultaat.
 • Je leert te werken met het ei in verschillende houdingen.
 • Je leert energetische technieken zodat je je levenskracht en seksuele energie kan laten stromen.
 • Zelfzorg en zelfliefde is ook een belangrijk onderdeel van dit traject.

Wat zeggen deelnemers over deze cursus?

“Lieve Orsi, bedankt voor deze zeer bijzondere, intieme reis in mezelf die jij met zoveel toewijding en op een zeer respectvolle manier hebt begeleid.” Brigitte

“Een eerste kennismaking en bijzondere ontdekkingsreis met het yoni-ei. Allerlei emoties passeerden de revue tijdens deze reis maar bovenal brengt het ei mij steeds weer in contact met mijn krachtbron, mijn levensenergie en mijn zijn. Ik vind het bijzonder hoe Orsi vanaf het eerste moment een veilige, open en liefdevolle sfeer kan creëren waarin je echt kunt thuis komen bij jezelf. Elke avond was weer een cadeautje voor mezelf waarin niets hoefde en er ruimte was voor alles wat op dat moment gezien/beleeft of gevoeld wilde worden. Ik kijk uit naar meer van deze avonden :)” J. R.

Cursus data:

29 maart, 5 en 12 april – vrijdag avond vanaf 19.00 uur tot 21.30/22.00 uur.

Locatie:

Zonnezaal, Stichting De Witte Boog

Pastoor Moormanstraat 96, 6219 AX Maastricht 

Prijs:

95 euro (3 bijeenkomsten + handout voor oefeningen zodat je thuis verder kan oefenen)

Heb je nog geen yoni ei?

Geen probleem. Ik heb prachtige yoni eieren te koop voor 25 euro/stuk.

Ik heb deze cursus zo gecreëerd, dat iedereen op haar eigen niveau kan deelnemen. Zonder ei kan je ook absoluut genieten van de lessen. Je reis met het yoni ei is een heel persoonlijk proces. Ik hou daarmee rekening.